[:nl]Hendrik Groen – Zolang er leven is [:]

[:nl]zolangerlevenisHet nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar. Na het eerste dagboek van Hendrik dat me op een aangename wijze had geraakt, keek ik uit naar dit tweede dagboek. Het is spannend of een bekend concept dat de eerste keer verraste ook in een tweede deel kan boeien. Mijn antwoord: Ja.
Door de kwetsbaarheid, openheid en ondeugendheid heeft Hendrik zich een plekje verworven in mijn leven en wil ik weten hoe het hem vergaat. Wat hem bezighoudt, of de directeur al wat toegeeflijker wordt en hoe het is als er steeds meer vrienden wegvallen? Het dagboek geeft een mooie inkijk in ouder worden en motiveert om verantwoordelijkheid te nemen om iets van je leven te maken, hoe krakkemikkig je ook bent. Ik hoop dat ik het tref met humorvolle types om me heen en fut om erop uit te gaan, hoe lang het in- en uitstappen in het busje ook duurt. En gewoon met een luier om, zodat er geen ongelukken gebeuren als we gieren van het lachen. Laat dat oud worden maar komen.[:]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.