Jessica Durlacher – De held

Mich wil marinier worden. Zijn moeder vindt het maar niets, maar snapt eigenlijk zijn motieven niet. Langzaam maar zeker vallen alle puzzelstukjes op hun plaats en blijkt er een enorme wereld en historie schuil te gaan achter het gezin van vader, moeder, zoon en dochter.
Het was heerlijk om te lezen, goed geschreven, mooie denkbeelden, de spanning tussen mensen goed voelbaar gemaakt. Al met al een uitstekend boek, alhoewel ik geweldsscènes steeds lastiger vind om te lezen. Steeds vaker vraag ik me dan af: Waarom lees ik dit eigenlijk? Is dit geen gif waar ik onnodig angstig van word? Uiteindelijk is daar nauwelijks reden voor, maar toch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.