[:nl]Alessandro Baricco – De Jonge Bruid[:]

[:nl]De Jonge BruidHet derde boek van Baricco dat ik las. Ik heb dit boek echter weggelegd. Het was me te gekunsteld. Waar deze talige en imaginaire experimenten me in zijn vorige boeken zeer konden boeien, slaat het deze keer dus niet aan. De perspectiefwisselingen zijn vermoeiend en leiden af van de inhoud. Ik vind het verhaal te traag. Het verhaal gaat over een Italiaanse familie die er een onorthodoxe levensstijl op nahoudt. De Jonge Bruid die in de familie trouwt, zoekt haar weg hiermee om te gaan. Althans dat is wat ik er tot pagina 80 van gemaakt heb.[:]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.